я-его-слышу-150x150В началото на своя хоопонопоно път аз, както и много други начинаещи практици силно се съмнявах в ефективността на въпросния метод. Ирония и скептицизъм ме съпровождаха всеки път, когато възнамерявах да се заема с изчистване. И какво да ви кажа – много ми беше смешно, мислейки как ли изглеждам отстрани.

Авторитетът на писателя Джо Витале, от чиито книги узнах за хоопонопоно и необходимост от повсеместна, пълна и спешна мобилизация в живота ми, бяха причината да започна да практикувам метода. Тогава си мислех, че само Чудо може да ме спаси.

След няколко месеца мислено повтаряне на общоизвестни хоопонопоно инструменти, в края на тунела на моя живот проблесна светлина… Достатъчно ярка. След като се убедих в ефективността на хоопонопоно, реших, че трябва да науча повече, а за това беше необходимо да посетя семинар. Той трябваше да се проведе в Москва и аз си помислих, че за мен това е идеалният вариант.

В онзи момент изпитвах сериозни финансови затруднения и след като помъдрувах, реших: „Така или иначе нямам пари, затова, ако ми е отредено да бъда на семинара, то Бог ще ми даде знак.” На следващия ден, вървейки към църквата, вниманието ми привлякоха две жени – едната казваше на другата: „Ти все още ли се съмняваш? Ти си длъжна да отидеш на този семинар!“

Разбира се, след такъв явен знак, всички мои съмнение се разсеяха и парите за семинара дойдоха при мен лесно и в нужното количество.

Сега, обръщайки се назад, мога категорично да кажа, че ако пуснете ситуацията на волята на Създателя, то не се съмнявайте – всичко ще бъде идеално и правилно.

Хоопонопоно ни приближава към Създателя и ни открива още нови и нови възможности. Чистейки се ден след ден, аз все повече се доближавам към Създателя, чувам неговия глас в заобикалящия ме Свят и със сигурност знам – ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД! 

One thought on “Чувам Неговия Глас

  1. Обичам те, Съжалявам, Моля те прости ми, Благодаря ти! Да, всичко ще бъде наред! И започнаха да се случват чудеса – малки, подред, до по-големи. Светлината е все по-осезаема. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.