девушка-с-цветами-150x150През почивните дни гледах едно предаване, в което водещата, не се скъпеше да изрича фрази в духа на Хоопонопоно:

„Когато практикуваш редовно, даже да не си направил нищо значително, се оказва, че са се променили много на брой важни неща”. Точно в целта! Когато преди да взема решение за важни и отдавна чакащи решение дела правя хоопонопоно, то тези дела сякаш от само себе си се разрешават – лесно и бързо.

„Няма да успееш да направиш повече, отколкото ти разреши живота.” Наистина е така!!! Колко пъти си забелязал, че колкото и да се напрягаш, повече от ръста си не можеш да скочиш. Творецът най-добре знае кое ще е най-добро за теб. Всеки път се уча да се доверявам на Твореца.

„Ако любовта е на първо място, то всичко останало ще си е на място”. Аз бих казала: „Ако чистенето е на първо място, то всичко останало ще си е на място”. Ще дам пример: в деня, посветен на Майката аз очаквах синът ми да ми се обади. Измина половината ден. Искаше ми се да звънна на сина си и да го питам – има ли той намерение да ме поздрави? Но ясно помнейки, че всичко е в мен, чистейки се от всички очаквания, чистех и ситуацията. Мина не повече от час и позвъни сина ми, за да ме поздрави, на всичко отгоре каза и че идва, че ще остане и да пренощува! Благодаря ти Хоопонопоно за този максимум, който даже и не очаквах!!!

Мирът започва от мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.