Хоопонопоно БългарияIZI LLC  обяви Глобално Задочно Изчистване.

Задочното присъствие на семинарите за Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно е достъпно за всеки един желаещ човек. Освен това на семинара може да бъде регистрирана за участие Всяка една Идентификация (всяко „Аз”) на всеки един тренинг SITH®, обявен на сайта на IZI LLC.

За  Задочно участие в тренинга могат да бъдат регистрирани членове на семейството, деца, съпрузи, любими, възлюбени, близки, приятели, бизнеси, коли, домове, домашни любимци, океани, реки, езера и всички Идентификации (всички „Аз”). Регистриращият (човекът, който оформя регистрацията и заплаща участието) може да регистрира не само себе си, но и всеки Участник (всяко „Аз”). Регистриращият се е длъжен да бъде Повторен участник (преминал първото обучение с лично присъствие).

Веднага щом заплащането и регистрацията бъдат завършени, участникът попада в списъка за Глобално Задочно Изчистване. Изчистването започва от момента на регистрацията. Ранната регистрация обезпечава повече време за изчистване.

Дистанционният Координатор за България е Гуля Кекалике Поликофф.

За семинарите Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно доктор Хю Лен казва:

„Вече е време да станем такива, каквито сме – с чисто сърце, свободни от страх и страдание. Процесът Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно ни помага да се върнем у дома, към чистотата на самите себе си посредством изчистване на своите спомени, възпроизвеждащи страх и страдание.

От чистотата на вашето сърце автоматично се появява светлина. Със Светлината идва и това, което е съвършено за вас във всички отношения: идеално семейство и отношения в бизнеса, съвършени източници на богатство, вашите таланти и идеи.

СЕГА за вас е достъпно всичко. Единствено само вие можете да направите своя избор: да живеете със страхове и страдания или да живеете в съвършенство.”

Можете да направите своята регистрация единствено през българския сайт: Хоопонопоно България

 

Благодаря.

2 thoughts on “За Пръв Път! Глобално Задочно Изчистване

  1. И аз се почувствах като Гаврош.тази сума е непосилна за много хора , които търсят духовното.Съжалявам Обичам те

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.