%d1%85%d0%be%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be-%d1%84%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b5%d1%81-150x150Преди да се появят на бял свят моите любими деца, аз бях стройна и грациозна като кипарис. Понякога дори можех да си избера подходяща дреха от щандовете за младежки дрехи smiley

Но с раждането в живота ми се появи и наднорменото тегло. След първата бременност напълнях с 13 килограма, не успях да ги сваля, тъй като забременях за втори път. Добавих още 5 килограма. След 4 месеца, гледайки се в огледалото разбрах, че кипарисът се е превърнал в кактус.

Тези, които някога са се е опитвали да отслабнат ще ме разберат като кажа, че това е много тежко. Постоянните тренировки и адекватна диета в продължение на дълъг период от време не са за хора със слаби нерви. Бонбонки, бисквитки, тортички, пържено, пушено –  всичко това е много съблазнително. Изкушението бе толкова голямо, че мечтата за стройна фигура се отдалечаваше все повече и повече от мен. Но…! Аз имам панацея – Хоопонопоно! Реших да тренирам и да се подложа на диета, като добавя към всичко това и своето изчистване.

Занимавах се с фигурата си 2,5 месеца. Всеки ден бягах по 5-7 км, спазвах строга диета. И с хоопонопоно всичко това се получи без напрежение. Тайната е проста – чистенето по време на тренировките не само изкоренява мързела, но и пробужда ентусиазма без който не бих се справила!

След 2,5 месеца тялото ми си върна красотата на стройния кипарис :)! Свалих 10 килограма. Докато бягах на пътеката, аз повтарях вълшебните хоопонопоно инструменти. С лекота можех да пробягам зададените километри. Освен това на семинарите на IZI LLC дават инструмент, който работи с излишното тегло! Плюс материалите на Морна и… се сдобих с килограмите на моите мечти!

Желая Ви мир и чудеса отвъд пределите на разума! 

 

One thought on “Хоопонопоно Фитнес

  1. Здравейте. Интересуваме,какъв инструмент мога да си закупя,който работи с излишното тегло. Благодаря ви предварително💖

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.