иметоВ много религиозни и нерелигиозни учения става въпрос за това, че при раждането на човек трябва да се избере правилно име.

Ако на човек са му дали неправилно име или на бизнеса неправилно название, то точно това не е в полза нито на човека, нито на бизнеса.

Ние хората, избирайки име за детето не винаги използваме „Вдъхновението”, защото преди всичко сме замърсени и неизчистени. Човек дава име на детето си, изхождайки от програмата в себе си, без да пита Създателя, Вселената (наричайте както ви хареса).

В книгата на Джо Витале „ Абсолютна неограниченост” той разказва за това, че е забелязал, че много от присъстващите на семинара имат хавайски имена, макар и самите те да не са хавайци… спомняте ли си?

Този път тази участ не ми се размина. В течение на година след първия семинар, все по-често и по-често започна да ме спохожда мисълта – да получа хавайско име.

Буквално преди семинара аз бях заета с моите домашни дела, когато изведнъж зададох на Създателя този въпрос. Имах причина да питам за името и главната от тях бе изчистването ми, още силно и по-дълбоко.

Аз чух име за себе си. Отначало го чух някак си „отдалеч”, след няколко минути чистене аз отчетливо чух окончанието. Скоро дойде и цялото име. Но! Аз съм си човек и веднага започнах да анализирам. Хм, ами ако такова име не съществува? Не съм започната с хавайските имена…  Съзнанието ми искаше доказателства.

Между другото, ако на някой му е интересно, може да разгледа хавайските имена тук.

В първата почивка на семинара аз изтичах при Хю Лен и го помолих да ми даде да чуя. Отначало той започна да говори, че не е време да задавам подобен въпрос. Попита дали съм от Хавай. А казах – не.

Изведнъж той внезапно поиска лист и хартия. Това, което той написа аз вече знаех. Същото име, което аз самата чух. Погледнах и му казах: „О, да! Аз вече съм го чувала!”

Нужно е доверие, доверие и пак доверие към Създателя. Е, ние трябва да работим над това.

Името, което ние двамата чухме бе – Кекалике. Когато аз за пръв път го „чух”, ми беше странно. Имаше въпроси (въпросите са индикатор за наличие на програма) за съществуването на това име в природата!

Аз попитах какво означава то? „I have noooo idea! You have to look it up.“- „И понятие си нямам! Трябва да го изясниш сама.”

Всяко име у хавайците означава нещо. Моите търсения досега не се увенчаха с успех. Аз открих, че това име са носили царски особи. А намерих и значението „равенство, равноправие, съразмерност”.

Още не е ясно. Съзнанието се опитва да РАЗБЕРЕ!

Времето ще покаже.

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.