Изчистващата сила на процеса Хоопонопоно!

Изпитвали ли сте някога усещането за безпомощност в някаква ситуация. Умът върти бързо възможни варианти, пречки, задръжки, лута се като в лабиринт и не намира изход. Не случайно в нашето съвремие, претоварено от информация все повече хора следват нечий чужд пример, с което бавно и постепенно изгубват себе си. Заприличват на другите, а душата им тайно търси изход да открие отново своята Идентичност. Често тези ситуации предизвикват депресии, панически атаки, несигурност и страхови неврози.

Случвало се е и на мен. Много пъти. Преди 9 г след поредица от стресови ситуации се наложи да чуя и своята тежка диагноза…Целият ми свят се срина… Духът ми отказваше да приеме новината, трескаво търсеше алтернативи. Създателят винаги чува искрените ни молби. Така и аз, уж случайно разбрах за хавайски метод за решаване на проблеми, наречен Хоопонопоно. Започнах да чета, да се опитвам да прилагам наученото, да ходя на семинари и усещах, че година след година постоянно повтарящи се кошмарни ситуации в моя живот започнаха да изчезват и на тяхно място да идва нова опитност. Научих се да изчиствам своите негативни мисли и емоции и да привличам в живота си правилните хора, събития и неща- Правилни от Духовна гледна точка!

Била съм на много семинари, които ми помогнаха за изчистване на лични отношения, намерих точния здравословен продукт за себе си и дори той стана моят нов бизнес…И…очаквам чудеса, защото откакто практикувам Хоопонопоно процеса, свикнах с тях)).

С огромно нетърпение очаквам семинар ЗДРАВЕ на 19-20 Септември тази година.Така се вълнувам!

http://seminar-bulgaria.hooponopono-world.ru/project/zdravesof/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.