Известни и далечни…

Когато хората видят известни и популярни хора, често не смеят дори да се приближат и просто да ги поздравят. Хората ги гледат с обожание, с трепет, а някои фенове се влюбват в тях до уши.

Точно така и аз преди семинара гледах видеата на Ихалеакала Хю Лен. Слушах неговите интервюта. Мислих, че е толкова далечен и нереален. И в книгата „Абсолютна неограниченост“ той наистина е някак нереален, нали?

Семинарът промени моята представа за всичко.

Исках да се приближа до него с въпроса си. Подготвях се за това. А когато настъпи моментът, започнах да треперя като котенце в студено време.

Приближих се първа, но някаква пъргава жена бързо ме пререди и се доближи към него още по-близко и по-бързо от мен. Приближиха се и други участници в семинара. Вътрешно започнах да се отчайвам. Ето… няма да успея… Оставаше ми само да повтарям фразата „I love you“.

И, о чудо! След въпроса на жената той се обърна към мен! Сам дойде! Въпреки че пред него се събраха много желаещи да си поговорят с него.

Зададох своя въпрос. Той отговори. Треската ми спря и след нашия разговор, 2 дни на семинара често заспивах.

За 2 дни на семинара успях да говоря с него не веднъж и на тръгване даже да го прегърна. 

Той е много спокоен, добър, в неговите думи винаги има любов. Чистенето за него – това е живот. Той няма нужда нито от думи, нито от пари. Той просто се чисти. За семинарите той казва, че хората сами идват, ако искат за узнаят за хоопонопоно. Той не препоръчва сайта си и не кани хората. Не настоява „follow me on Twiter“ или в друга социална мрежа. Хората научават за Хоопонопоно по различен начин, а най-разпространеният е – от уста на уста, както в древността.

Той не дава себе си за пример. Не е лидер, който трябва да гледаш в устата. Съществувате само ти и Бог и вашата връзка с него, никоя друга. И скърби този, който пречи на тази връзка.

Обичам те!

2 thoughts on “ИЗВЕСТНИ И ДАЛЕЧНИ…

  1. И аз така си чистя на първо време срещата си с теб. Не упявам засега с плащането и повтарям вълшебните думи! Обичам те…! Знам , че ще стане!
    Анастасия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.