Имах щастието да работя на семинар на IZI LLC с прекрасни преподаватели, които са били и са работили с Морна до края. Само по себе си събитието беше чудо, но това, което се случи по време и след тренинга, и до сега не мога да осъзная. Всичко беше отвъд границите на моето разбиране. Просто исках да мълча и да се чистя. Не можех да „асимилирам“ и да осъзная случващото се.

Милиама, Петриша и Хокопана са преподаватели на IZI LLC. Аз съм им благодарна, че ми дадоха шанс да изчистя връзките си с тях. Всяка от тях ми стана скъпа. Те ми разкриха милиони истории за Морна, Ихалеакала, Мери Кьолер и много други.

Аз не съм планирала никакви интервюта. Не съм търсила никакви чудесни истории. Те сами ме намериха. За първи път не искам да пиша за тях в Живия Блог. За щастие съществуват много  единомишленици, с които можем да споделяме. Но всичко с времето си. Ако нещо не ми харесва в статиите – Обичам те, Благодаря ти. Прости ми и следвай сърцето си, доверявайки се на Бог. Аз съм тук само, за да се чистя.

Точно си мислиш, че си разбрал и приел Хоопонопоно с цялото си сърце и се появява нещо, което дори не си сънувал. Ще кажа само едно – не се съмнявайте, че то работи. Чудеса се случват. Резултати също. Много. В изобилие. Просто го правете, защото когато правите Хоопонопоно ви ръководи Създателят! На нас ни остава просто да се наслаждаваме на приятното пътешествие с името Живот.

3 thoughts on “МЪЛЧАНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.