Светлите същества са навсякъде. Те разказали на собственик на бизнес невероятна история преди да се е въплътила в живота. Историята е взета от Портал «Алоха» с разрешението на автора.

 

През есента на 2016 година имахме бизнес преглед, на който Гуля каза, че двамата партньори във фирмата ни не могат да работят заедно, че те са различни хора и са несъвместими, че унихипили на сградата, където работим не ни харесва. И още много фактори, поради които има застой в работата, разногласия и т.н. Казах на мъжа ми, че трябва да се раделят с партньора си, че всичко трябва да се раздели и тогава всичко ще се промени, на което мъжът ми отговори: „Това е невъзможно, ние цял живот сме заедно. Всичко това са глупости“… Аз чистих, чистих, чистих. Мина една година. Моят мъж раздели бизнеса през септември 2017. Имаме голям подем))). Бившият партньор се зае с работа, която му е по душа, вместо със сина си. Върнаха се хора при нас на работа. Вдигнахме заплатите на всички работници. В края на годината дадохме премии. В колектива няма разногласия. Всички са доброжелателни. Всички идват навреме на работа. А най-важното е, че получавам огромно удоволствие от работата. Обичам работата си. С мъжа ми престанахме да спорим по работни въпроси. В кабинета ми дори цъфна цветето, което не е цъфтяло от 3 години))). При нас се върнаха бивши купувачи. Открихме нов цех.

 

Благодарим на автора за това, което сподели!

Между другото, предаването за тези удивителни светли същества ще се състои буквално следващата седмица.

Как да се концентрираме върху чистенето, когато всичко излиза извън контрол и новините с негативна окраска ни се стоварват като от рога на изобилието? В момент на гняв и обида не се сещаме за Хоопонопоно иструментите на Морна Симеона. Може би Създателят има свое собствено решение на този проблем, когато вършите своята част от работата. В новото предаване с Камайли Рафаелович, ще я помолим да сподели опита си в изчитването на „момента“ и как е работила с това Морна Наламаку Симеона, Ихалеакала Хю Лен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.