online classКакво означава това? Стоиш ви вкъщи пред компютъра, слушаш, гледаш, учиш как се прави Хоопонопоно и се чистиш с всички хора, които са включени на семинара от всички краища на света. Онлайн семинарите в IZU LLC са прецедент в историята на фондацията. Това изключение се прави само заради Украйна и положението,  в което тя се намира. Миналата година се състоя първият онлайн киевски семинар, сега предстои втори на 12 и 13 декември 2015 година.

Ще преподават Мери Кьолер  и Гуля Кекалике Поликофф. Семинарът ще се води на английски, с превод на руски език. Завършилите, ще получат материалите на Морна, които им се полагат и се дават по време на семинара на руски или английски език.

Всички познавате Кекалике – автор и душа на сайта Хоопонопоно Чудеса, писател, координатор и преподавател във IZI LLC. Човек, притежаващ дарбата ясно да вижда и чува. Доста българи вече са били свидетели на нейните способности по време на Прегледите-консултации, които провежда и за нас. А членовете на Клуба на практикуващите Хоопонопоно в България имат възможността да я слушат и да и задават въпроси на живо всеки месец по времето на онлайн срещите ни.

Мери Кьолер е като дясна ръка на Хю Лен.  Отгледала е и седем деца и има какво да разкаже от своята практика. Имала съм шанса да я слушам на първия си семинар в Истанбул. Докато бях там, много натрапчиво си мислех, слушайки я: Ех, да можеха да чуят това и българите, да знаеха как да го правят и те… Ето шанс да я видим и чуем, както си стоим вкъщи, без да ходим никъде.

Доктор Хю Лен казва, че нашите Унихипили разбират всички езици. При всяко присъствие на семинар, независимо, че не разбираме добре езика на съзнателно ниво, подсъзнанието чува, учи се и чисти. Ясновидците твърдят, че изчистването по време на семинари е много дълбоко, мащабно – изтритите програми се изчистват от всички присъстващи и от цялата вселена.

Решила съм да  направя новогодишен подарък на своето Унихипили: от Мен за Мен – изчистване на семинара в Киев.

Мирът започва от мен.

 

2 thoughts on “Онлайн семинар 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.