През тази година Семинарът на Морна Симеона и Ихалеакала Хю Лен посети Украйна. Благодаря на Украйна за топлия прием, благодаря на всички, които участваха в семинара, благодаря за вашите отзиви!

 „Алоха, скъпа Кекалике!

Ето че завърши семинарът на практикуващите Хоопонопоно, който се проведе в Киев на 25-26 февруари 2017 година. Не е лесно да се опишат с думи впечатленията и чувствата, които изпитах по време на това събитие.

С радостта на жаден пътник пих от прохладния източник на мъдростта на Вашите знания и опит, които споделяхте с нас. Да чистя, чистя и отново да чистя – това искам да правя постоянно и навсякъде. Това чувство се появи по време на семинара и се надявам, че няма да ме напусне, както и чувството на тихо щастие. Заедно със знанието дойдоха и спокойствието, умиротворението и разбирането, че най-голямото чудо, което ни е подарил Всевишният – това е самият живот.

От цялото си сърце искам да Ви благодаря, Гуля, както и на всички, които имат отношение към организацията на този семинар и разпространението на знанието за Хоопонопоно. Бъдете щастливи и обичани. И както казва доктор Ихалеакала Хю Лен – мир за всички нас отвъд пределите на разбирането! Отделно искам да се обърна към всички, които се съмняват – участвайте в семинарите и предвидените точно за вас чудеса ще дойдат. Ще дойдат тихо и незабелязано, като естествено събитие, както е дойде моето чудо с практиката Хоопонопоно – да дойда сама на семинара след болест, която продължи година и половина.

Само преди една година не можех да мръдна, без да изпитвам болка, преди половин година не можех да направя нито една крачка, без да ме заболи, а от една седмица ходя без бастун. И ето че дойдох не семинара сама, без някой да ме придружава, с чанта и без бастун.

Някой ще каже, че Хоопонопоно няма нищо общо, че лекарите са ме излекували. Може и да няма нищо общо. Но по-рано никой не можеше да помогне на 100%, никой не даваше гаранция, дори след операцията имаше голям риск да остана инвалид за цял живот. А с Божията помощ успях да се върна към пълноценен живот без операция. Вярвам в чудото, което ми е приготвил Господ, а Хоопонопоно е най-краткият път към Бог.

Благодаря!!! Благодаря!!! Благодаря!!!“

Мир и Чудеса Отвъд Пределите на Разума!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.