стрижка-только-началась-150x150Спокойствие и уверенност се настаниха в моята душа, откато започнах да практикувам Хоопонопоно. С тази фраза статията би могла да завърши , тъй като в нея е заложено цялото мое отношение към случващите се в моя живот събития, благодарение на прилагането на процеса хоопонопоно.

Сред моите любими инструменти хоопонопоно има един инструмент, който пазя като козметично средство в банята. Сутрин и вечер се потупвам с този инструмент по тялото – така, за профилактика, против неговото остаряване и повяхване. Обратната връзка във вид на комплименти е доказателство за това, че всичко работи. 

Що се отнася до възникващите въпроси, свързани с работата, то аз започнах по-активно да прилагам добре доказал се инструмент за изчистване на мероприятия, даден на семинар на IZI LLC. В тази професионална област инструментът работи безотказно. Всичко се решава от само себе си, в нужното време идват отговорите на въпросите.

В своето ежедневно изчистване аз включих и изчистване на връзките със сайта „Хоопонопоно Чудеса“. В моя случай, при изчистване, често първо се случва разрушаване. Както в песената: „Целия свят на насилие ще резрушим до основи, а след това наш нов свят ще построим…“. И… аз загубих връзка със сайта, с Катерина. Аз получавах писма и отговарях, но както се изясни неотдавна, моите писма не са стигали до адресата, а благополучно са се събирали в кутия „Изходящи“.

На повърхността изплуваха чувство на обида и чувство на вина, че аз по този начин подвеждам хората и, вероятно, съм инициирала в тях осъждане на моето поведение – мълчание в отговор на техните писма. При изчистването на тази ситуация се появи мисъл, че щом съм в екип на практици по хоопонопоно, то най-вероятно ситуацията с изгубването на писмата не се осъжда, а също така, от друга страна се изчиства. Както се изясни по-късно, така се е и случило. 

Няколко дни със сина ми се опитвахме да включим функцията за изпращане на писма до адресатите. Аз възприемах тази ситуация като необходимост да продължа изчистването. Продължавах да чистя всичко това в мен, което е придизвикало тази ситуация. И ето, в един прекрасен ден всичко заработи!

Освен това, изчистването с интрумент от семинара по отношение на мирозданието, както обикновено, ми донесе нови прозрения в разбирането – както на себе си, така и на това как е устроен света. Аз изведнъж осъзнах причината за моето внезапно намаляло зрение. Аз не виждах себе си във всичко това, което се нуждае от изчистване.

Ха-ха, това е само началото!

Практиката Хоопонопоно не е за получаване на резултати, но когато твоя живот става по-спокоен и уверен, за това не може да се мълчи. Иска ти се да споделиш.

Ето, моята рецепта е такава: Прилагайте Хоопонопоно 7 пъти в седмицата, 24 часа в денонощието.

БЛАГО-ДАРЯ!

One thought on “Това е само началото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.