Защо не азНие винаги нещо чакаме. Започвайки от автобуса на спирката и завършвайки с някакви съкровени желания. Ние прекрасно знаем, кога трябва да дойде автобусът, къде трябва да застанем – по-близо и ли по-встрани, как трябва да се държат хората около нас, какви функции трябва да ни повери шефа, кои задачи сега са по-належащи, какви действия са нужни, с какви думи близките ни трябва да ни окуражават… Освен това повечето от нас считат, че ясно знаят какви блага ни се полагат, за какво сме достойни и по-достойни от другите.

Аз вече писах, че благодарение на чистенето на очакванията, в резултат от практикуването на хоопонопоно, всички около мен тръгнаха зад граница, в това число и мъжа ми за сметка на организациите, в която работят.

И ето пак. Наши близки приятели 2 пъти имаха шанса да пътуват на екскурзии, без самите те да плащат.  Мъжът ми заяви, че на есен вече ще отиде не в съседни държави,  а в Италия и отново ще е командирован.

Това вече е „удар под кръста”! Значи, аз чистя, чистя, а всички блага и желани от мен резултати благополучно получават близките ми хора!  Между другото не бях ли аз тази, която в началото на годината чистеше това, че не вижда резултати от чистенето?! Страхувайте се от своите желания, те имат свойството да се изпълняват :)! Сега вече резултатите са даже  много очевидни!

Няколко ден аз чистих злобата, гнева и раздразнението, породени от тази ситуация. Странно, но ако мъжът ми беше тежко болен и беше почнал да оздравява, аз със сигурност бих се зарадвала, че виждам изцелението.

Приех поредното пътуваме на мъжа си, но той едва ли счита това пътуване за резултат от моята работа, той е уверен, че преди всичко това е негова заслуга…

Стоп! Стоп! Стоп! И как мога де си приписвам работата на Бог?! Аз само инициирах изчистването, а възможността да изтрие ненужното е в ръцете на Бог!!! А Унихипили?! Ако не беше То да пуска всички блокажи, които ми пречат да виждам и имам по-доброто за мен…?! Получава се така, че аз чистя, Бог ми показва – на мен и моето обкръжение, че програмите се трансформират, че работата я върши Той, а аз… Аз отново попаднах в мрежите на очакванията :). Не виждам цялата картина на случващото си. Бог знае по-добре от мен кое в кой момент от времето е най- важно за мен.

Обичам всички свои очаквания и нетърпение да получа конкретен резултат.

Благодаря на цялото мое вътрешно семейство за помощта в изчистването!

Мирът на Моя Аз.

2 thoughts on “Защо Не Аз?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.