Скъпи Жени!

Най-красивото облекло за всяка жена е мирът и спокойствието, с набор от любов и маншети щастие! Носете го винаги, защото то ви отива! Само спокойствието, мирът и любовта ви позволяват да създавате приятна музика за себе си и околните. Хармонията със самия себе си прави чудеса!

Честит празник мили, красиви и очарователни жени!

Готова съм да отложа всички ангажименти заради Вас, да ви подкрепя, мили жени, когато ви е трудно, да използвам Самопознание на „Аз“ чрез Хоопонопоно изчистване в освобождаването на всичко, което създава наш общ проблем. Готова съм да споделям с Вас знанията по Вдъхновение. Вашите минути на щастие са мои минути на щастие. Вашата победа е моя победа. Повярвайте ми, те не са малко. Ще бъдат и още повече!

Желая Ви всеки момент да намирате лекота и простота във всичко. Не винаги в минути на трудности успяваме отново да не се „откажем“ от чистенето. Ние сме големи умници, но сме готови да се учим и опознаваме нови невероятни пътища на вдъхновение, бъдейки самите себе си. Подобно на луковица, обвивката се отделя слой след слой. Ние чувстваме Красотата Си, Своята Мощ и Любовта Си към всички.

Освен това, аз Ви слушам и чувам. По традиция на 8 март подарявам отстъпки за прегледи и общуване с духовните наставници, Унихипили, Парите, Бизнеса и дори Феите на Растенията и Пазителите на Дома! Възползвайте се от тях до 31 март. Ще се радвам да чистя, да гледам и отново да чистя до победното обнуляване!

Напомням ви за невероятното предаване Изчистване на Настоящия Момент, което ще разкрие много интересни и полезни моменти за всеки, който страда, когато преживява болезнено събитие, свързано с отношенията, парите, загуба на работа или здравето.

Желая ви Мир и Чудеса отвъд пределите на разума! Вие сте достойни за тях!

Ваша Кекалике


купони (преглед 30 минути): 1WP9A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.